visita'ns al nostre web smartlivingstyle

La teva llar saludable, física i emocionalment

Està demostrat que la qualitat de l’habitatge i el seu entorn afecten directament al teu confort i benestar, per això construir llars saludables forma part del nostre ADN. Un habitatge saludable proporciona un entorn còmode, segur i agradable per viure, i té un impacte positiu tant en la nostra salut física com mental.


Que la teva llar sigui un espai sa, física i emocionalment és fonamental per la teva salut i benestar.


De fet, l’Organització Mundial de la Salut va reconèixer el passat 2018, en el seu recull Who Housing and Health Guidelines (Guies d’Habitatge i Salut), un seguit de recomanacions per aconseguir una llar de qualitat, considerant l’impacte que té en la salut de les persones.

La teva casa és el teu centre, el teu refugi emocional de benestar. A SmartLiving sabem que la teva salut comença portes endins, per això les nostres cases estan construïdes amb materials naturals i són energèticament eficients.

Com aconseguim a Smartliving crear espais saludables?

Així és com a Smartliving tenim cura del teu confort:

Aïllament acústic per a espais serens

El descans que proporciona un ambient silenciós propicia un somni reparador, redueix l’estrès i enforteix el sistema immunitari. Per això volem sons, no sorolls; i ho aconseguim amb la instal·lació de portes i finestres amb unes prestacions acústiques per sobre dels llindars normatius.

Ventilació creuada per a un màxim confort

Som el que respirem, per això és fonamental renovar l’aire interior i evitar l’acumulació de contaminants.
Obrir finestres és necessari però molt sovint no és suficient, per això les nostres llars utilitzen ventilació creuada. Amb el sistema mecànic de ventilació amb sensors, controlem les necessitats de la llar per aconseguir una òptima qualitat de l’aire interior.

Electroclima per a la pau electromagnètica

L’electricitat, la transmissió de dades i les tecnologies de la comunicació sense fils, els electrodomèstics i la il·luminació artificial influeixen en l’ambient interior, el que es coneix com electroclima. A SmartLiving controlem l’electroclima especialment a les zones de dormitoris, el lloc del descans on el nostre cos necessita l’entorn més natural i neutre possible.

Il·luminació natural, en paral·lel al sol

La millor il·luminació és la que vol imitar el Sol. Cada tasca del teu dia requereix un nivell d’il·luminació, i cada moment la seva temperatura de color. Estudiem la funcionalitat de l’habitatge per a que la il·luminació segueixi el ritme del sol al llarg del dia, és a dir, el ritme circadià. Perquè si el teu cos pot seguir el Sol, estaràs més confortable.

Materials de construcció saludables

Els materials utilitzats a la construcció de la casa poden alliberar substàncies tòxiques i afectar la qualitat de l’aire interior. Per això escollim opcions de construcció saludables i respectuoses amb el medi ambient, com el nostre sistema constructiu basat en formigó.

La teva identitat, la teva llar.

És casa teva, perquè connectes amb cada racó. Gràcies al nostre sistema de construcció, tu esculls com vols la composició de la teva llar, i com evoluciona en el temps. Perquè l’única constant a la vida és el canvi, fem que la teva llar s’adapti al 100% a les teves necessitats.
Smartliving és identitat i qualitat, disseny i personalització: la teva essència, a cada detall, amb acabats premium.


La nostra raó de ser es converteix en tangible amb el teu benestar i confort.
Si busques qualitat en el teu habitatge i vida, contacta’ns sense compromís i t’expliquem què podem fer per a tu.

Share the Post:

Related Posts